Kwaliteit

Vis Staalbouw B.V. is VCA* en ISO9001:2015 gecertificeerd door NCK.

Wij beschikken over twee bedrijfshallen. De grootste hal wordt gebruikt voor de productie van stalen constructies. Sinds 1996 beschikken wij over een aparte hal voor het verwerken van RVS constructies.

De grootste hal beschikt over 2 ruimtes. De grootste ruimte beschikt over 3 bovenloopkranen met een hefcapaciteit van elk 10t en een haakhoogte van 6.3m. De andere productieplekken beschikken over 3 bovenloopkranen met een hefcapaciteit van elk 2.5t. Achter deze productiehal hebben wij een buitenterrein met brugkraan met een hefcapaciteit van 20t en een haakhoogte van 10m

De hal voor het verwerken van de RVS constructies beschikt over een bovenloopkraan met een hefcapaciteit van 5t

In onze productie hal kunnen wij zonder enige moeite een constructie fabriceren met de afmetingen van ~35 x 15 x 6,5 m. Afvoer van de constructies is geen probleem omdat onze locatie is gelegen aan de Hollandse IJssel. Hierdoor kunnen wij u de constructies zowel over de weg als over het water toeleveren.
 
Wij hebben op deze manier al diverse constructies geleverd waarvan de grootste een eigengewicht heeft van ~45t.

Tevens hebben wij, door jarenlang werkervaring voor klanten in de offshore industrie, een kwaliteitssysteem ontwikkeld. Zodat de documentatiestroom rond een project volgens dit kwaliteitssysteem loopt, waardoor de onderdelen met hogere eisen ook tot onze mogelijkheden behoren. De einddocumentatie bestaat ondermeer uit een sectie met lasprocedures, nestrapporten, materiaalcertificaten en NDT-rapporten. De beleidsverklaring is op aanvraag beschikbaar

De beschikbare productiecapaciteit is groot maar niet ongelimiteerd, voor de beschikbaarheid kunt u het beste informeren bij het verzenden van een aanbieding.